Чи промиють будинкові мережі у 2018 році? Графіки промивок мереж

01.03.2018

КП «Чернігівводоканал» намагається покращити якість питної води та вирішити проблему з «іржавою» водою, що дуже гостро постала в місті за останні роки. 


У лютому 2018 року КП «Чернігівводоканал» розробило і погодило з управлінням ЖКГ Чернігівської міської ради Графіки промивок водопровідних мереж міста на поточний рік. Ці Графіки оприлюднюються на сайті КП «Чернігівводоканал», сайті Чернігівської міської ради, та інших Інтернет-ресурсах міста.

 

 

 

 

КП «Чернігівводоканал» звертається до керівників підприємств усіх форм власності, які надають послуги з обслуговування житлових будинків та прибудинкових територій в місті Чернігові з проханням на підставі Графіків промивок КП «Чернігівводоканал» скласти побудинкові графіки промивок с чітким зазначенням дати весняної та осінньої промивки будинкових мереж.

Графіки, затверджені керівниками підприємств просимо направити до 20 березня 2018 року на адресу КП «Чернігівводоканал» для погодження та подальшого оприлюднення.

Через те, що до обов’язків КП «Чернігівводоканал» не входить контроль якості промивок будинкових мереж, просимо всіх мешканців Чернігова здійснювати контроль над якістю надання послуг організаціями, яким ви сплачуєте за це кошти. Переконані, що тільки завдяки громадському контролю можна змінити ситуацію з постачанням питної води на краще.

Графіки побудинкових промивок мереж, надіслані організаціями, які зобов’язані проводити ці промивки, будуть оприлюднені на сайті КП «Чернігівводоканал», Чернігівської міської ради та сайті міського "Контакт-центру" до 01.04.2018 року. Також буде оприлюднено перелік організацій, які не надали графіків промивок для узгодження.

 

Адреса КП «Чернігівводоканал»:

вул. Жабинського, 15, м.Чернігів, 14017, info@water.cn.ua

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»