Цілодобова допомога міського "Контакт - центру" мешканцям Чернігова

16.01.2018

У одному з засобів масової інформації міста Чернігова з`явилася інформація, що стосувалася роботи комунальних підприємств, які надають послуги жителям міста.


Зокрема, йшлося про те, що жителька будинку №109 по вул. Мстиславській зверталася до міського колл-центру з приводу порушення температурного режиму гарячої води. За словами журналіста, у міському колл-центрі жінці порадили скаржитись самому теплопостачальнику.

 

Ця інформація була перевірена працівниками контакт-центру. Однак, від початку роботи установи (з 2016 року та до сьогодні) жодного подібного повідомлення за цією адресою не надходило.

 

Тому, шановні чернігівці, ще раз нагадуємо, якщо у вас виникають питання чи скарги, що стосуються, зокрема, сфери житлово-комунального господарства, звертайтеся до міського колл-центру за телефоном гарячої лінії 0-800-50-93-50 або залишайте звернення в «особистому кабінеті» на сайті колл-центру http://chmkc.com.ua/ чи з допомогою мобільного додатку. Цілодобово Ваші повідомлення фіксують оператори, вони ж тримають їх на контролі та допомагають у їх вирішення.

 

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на співпрацю!