До уваги ОСББ та керівників підприємств - надавачів житлово - комунальних послуг!!!

12.09.2018

До 19 вересня 2018року необхідно надати інформацію щодо стану та готовності житлових будинків до опалювального сезону 2018-2019рр.


На виконання рішення виконавчого комітету №243 від 7 червня 2018 року з метою підготовки оперативної інформації про стан готовності житлового господарства міста Чернігова до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років управління житлово-комунального господарства звертається до голів ОСББ або їх управителів з проханням надати копії актів готовності житлових будинків до опалювального періоду, в обов`язковому порядку підписані представниками теплопостачальної організації та інспекції Держенергонагляду.

Копії актів готовності слід надати до 19 вересня 2018 року в паперовому чи електронному вигляді. Адреса управління ЖКГ – м. Чернігів, вул. Реміснича, 19, адреса електронної пошти управління ЖКГ - gkh@chernigiv-rada.gov.ua.

Нагадуємо, акти готовності надаються після проведення моніторингу технічного стану будинків та підтверджують надійність функціонування систем теплопостачання та теплоспоживання під час опалювального сезону.

Дякуємо за співпрацю, відповідальний підхід до виконання своїх обов`язків!